KNHS wedstrijden en lidmaatschap

Voor iedereen met een eigen paard is het ook mogelijk om KNHS wedstrijden te rijden.

Om aan KNHS wedstrijden mee te kunnen doen dien je in het bezit te zijn van een startpas, deze startpas is geldig voor een combinatie van 1 ruiter met 1 paard. Wil je met een ander paard deelnemen aan een wedstrijd heb je dus ook een andere startpas nodig.

Voor het aanvragen van een startpas moet je lid zijn van een vereniging en lid zijn van de KNHS. Wij als Hippisch Centrum Nootdorp zijn ook een vereniging. Wij willen proberen om er samen voor te zorgen dat er gedurende het jaar leuke evenementen georganiseerd gaan worden. We staan hierbij open voor ideeën en suggesties en vinden het erg leuk als leden daar dan ook bij willen komen helpen. Op dit moment beschikken wij (nog) niet over een accommodatie om (officiële) spring- en menwedstrijden op te organiseren. Wel willen wij hiervoor clinics aanbieden.

voor de dressuurwedstrijden hebben wij (zeker tijdens het outdoor seizoen) wel een zeer geschikte accommodatie. Wij zullen dan ook iedere 3e zondag van de maand een KNHS Dressuurwedstrijd organiseren. Buiten deze wedstrijden hebben we er nog een aantal extra waaronder de Nootdorpse Dressuurdagen en de woensdag avond wedstrijden.

Ons idee is om nog wat andere “bijzondere” wedstrijden te organiseren maar daar zal later meer informatie over bekend worden gemaakt.

Wij zijn een vereniging met een warm en groot verenigingsgevoel.
Samen willen meedoen aan wedstrijden als o.a. de herfstmeeting en het CHIO. We hopen er een leuk en gezellig jaar van te maken met veel sportieve evenementen en leuke herinneringen!

Mocht je het leuk vinden om je aan te sluiten bij onze gezellige vereniging? Dan kan dat door je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel persoonsnummer door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook voor alle vragen wat betreft de wedstrijden en het lidmaatschap kan er via dit adres contact opgenomen worden. 

Indien je overstapt van een andere vereniging, moet je dit ook tijdig melden bij de knhs. Dit doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je je oude vereniging vermeld, de datum dat je overstapt (meestal per 1 januari) en de naam van de nieuwe vereniging.